Trainee-ohjelma / Caverion

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Tavoitteemme on varmistaa asiakkaidemme liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet ja kiinteistön optimaalinen toiminta. Olemme erikoistuneet teollisuuden vaativiin putkistoihin sekä sähkö- ja automaatioprojekteihin. Asiakkaidemme tuotannon tehokkuutta lisäämme prosessien kehittämisen ja ennakoivan kunnossapidon avulla.

Etsimme AMK- ja diplomi-insinöörejä trainee-ohjelmaan kasvamaan

TULEVAISUUDEN CAVERIONILAISIKSI!

Oletko sinä valmis tarttumaan haasteeseen?

Aloitamme toukokuussa 2019 Caverion Trainee -ohjelman, johon haemme nyt Sinua, vastavalmistunut tai jo hetken työelämässä ollut tulevaisuuden tekijä. Koulutusalasi voi olla mikä tahansa tekniikan osa-alue, mutta tällä hetkellä etsimme joukkoomme erityisesti konetekniikan, prosessitekniikan, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä talo-, rakennus- ja energiatekniikan sekä kiinteistöjohtamisen osaajia. Olet kiinnostunut tekniikasta ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista, teollisuuden prosesseista tai kiinteistötekniikasta sekä liiketoiminnan ja henkilöstön johtamisesta. Sinulla on halu kehittää toimintaa, uskallat ottaa kantaa ja esittää asioiden tekemistä toisella tavalla.

Trainee-ohjelman aikana työskentelet eri paikkakunnilla ja yksiköissä. Tukenasi on mentori yritysten johdosta ja jokaisella paikkakunnalla vastaava ohjaaja. Tutustut liiketoimintayksiköidemme toimintaan, johtamiseen, prosesseihin sekä asiakkaisiimme. Kasvuasi tukee koulutusohjelma, joka käytännön taitojen lisäksi antaa näkökulmia talouteen- ja tietotekniikkaan, henkilöstön kehittämiseen sekä johtamiseen ja viestintään.

Ohjelman aikana saat laajan kokemuksen työskentelemällä pidempiäkin ajanjaksoja Caverionin eri paikkakunnilla. Caverion Trainee -ohjelma kestää vuoden ja olet sen aikana palkallisessa työsuhteessa Caverioniin. Trainee-ohjelman jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä kasvu-uralle yhtiössämme haastaviin johto- tai asiantuntijatehtäviin eri puolille Suomea, mm. pääkaupunkiseudulle, Ouluun, Kemiin, Rovaniemelle, Turkuun, Raumalle, Tampereelle, Kuopioon, Joutsenoon, Kouvolaan, Hämeenlinnaan tai Lahteen.

Edellisessä trainee -ohjelmassa mukana olleiden tarinoita voit käydä lukemassa täältä; samaiselta löydät myös lisätietoa tulevasta ohjelmasta.

Aikataulu: rekrytointiprosessi etenee viikoilla 8-13 Skype-haastatteluiden kautta soveltuvuusarviointeihin (pääkaupunkiseutu). Haastatteluihin valituille ilmoitamme viimeistään 15.2. Trainee-ohjelma alkaa toukokuussa 2019.

Lisätietoja trainee-hausta antaa rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Mira Karilahti sähköpostitse mira.karilahti (at) psycon.com.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten täytäthän hakulomakkeen ja vastaathan myös videokysymykseen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.2.2019.Hakuaika alkaa: 10.01.2019 10:00Hakuaika päättyy:10.02.2019 09:00
Voit halutessasi hakea LinkedIn -profiilisi tiedot hakemuksen pohjaksi painamalla allaolevaa nappia ja kirjautumalla LinkedIn -tunnuksillasi sisään. Pääset sen jälkeen jatkamaan hakemuslomakkeen täydentämistä.
Linkedin import
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Sähköpostiosoite *
Ole hyvä ja käytä kansainvälistä numeroformaattia, joka alkaa 0 tai + etumerkillä
Matkapuhelin *
Puhelin muu
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa *
Linkki LinkedIn -profiiliin
Työkokemus
HUOM! Työkokemukset järjestyvät automaattisesti työsuhteen alkamisajankohdan mukaan.
Työnantaja
Tehtävänimike
Päätehtävät
(Korkeintaan 400 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Työsuhde alkoi
kuukausi vuosi
Työsuhde loppui
kuukausi vuosi
 
Työnantaja
Tehtävänimike
Päätehtävät
(Korkeintaan 400 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Työsuhde alkoi
kuukausi vuosi
Työsuhde loppui
kuukausi vuosi
Koulutustaso
Koulutustaso (ylin tutkinto)
Koulutus
HUOM! Koulutukset järjestetään automaattisesti valmistumisajankohdan mukaan tuoreimmasta vanhempiin.
Koulun / oppilaitoksen virallinen nimi
Tutkintonimike / pääaineet
(Korkeintaan 200 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Valmistumisaika / arvoitu valmistumisaika
vuosi
 
Koulun / oppilaitoksen virallinen nimi
Tutkintonimike / pääaineet
(Korkeintaan 200 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Valmistumisaika / arvoitu valmistumisaika
vuosi
Muu koulutus / kurssit
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Kielitaito
Äidinkieli *
1. vieras kieli
2. vieras kieli
3. vieras kieli
Muu kielitaito
(Korkeintaan 200 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Avoimet kysymykset
Miksi haet Trainee-ohjelmaan ja mitä odotat sen antavan sinulle nyt ja tulevaisuudessa?
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Mikä Caverionissa kiinnostaa sinua erityisesti ja millaisia työtehtäviä toivoisit pääseväsi tekemään?
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Olisitko valmis muuttamaan, mikäli trainee-jakson jälkeen sinulle tarjoutuisi työmahdollisuus muualta kuin nykyiseltä kotipaikkakunnaltasi? (muuttovalmius ei ole trainee-ohjelmaan osallistumisen edellytys)
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Muuta
Palkkatoivomus
Mahdolliset suosittelijat
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Mistä kuulit tästä työpaikasta
Miten
Liitteet
Video
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä tähän CV