Insinöörejä Mikkeliin / Enerva Oy

Enerva tarjoaa tehokasta infraverkkojen valvontaa ja kunnossapitoa. Uudenlainen palveluratkaisumme turvaa verkkojen toimintaa ja häiriötöntä energianjakelua asiakkaillemme. 

Enerva on maakunnallinen yhtiö, jonka omistavat infrapalveluita tuottava Elvera Oy sekä sähköverkkoyhtiöt Järvi-Suomen Energia Oy, Kymenlaakson Sähköverkko Oy, Lappeenrannan Energiaverkot Oy ja Verkko Korpela Oy . 

Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuuden palveluyritystä!

Haemme käyttökeskukseemme


KÄYTÖNSUUNNITTELIJAA / KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

verkoston käyttö- ja rakennuttamistoimintaan


Toimenkuvaasi kuuluu sähköverkon ohjaaminen ja valvonta, käytönsuunnittelu ja toteutus sekä häiriönselvitykset. Lisäksi työtehtäviä löytyy sähköverkon kunnossapidon- ja pientöiden rakennuttamisen sekä kunnossapidon suunnittelun tehtävistä. Osallistut tarvittaessa omalla panoksellasi myös keskeytymättömään vuorotyöhön.

Roolisi ja lopullinen työnkuvasi muotoutuvat osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Jos olet urasi alussa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden perehtyä ja kasvaa tehtävään vaiheittain. 

Sinua odottavat mielenkiintoiset tehtävät modernissa ja konseptiltaan uudenlaisessa yrityksessämme. Käyttötiimissämme työskentelee yhteensä kymmenkunta käytön, kunnossapidon ja rakennuttamisen ammattilaista. Saat hoitaaksesi monipuolisen tehtävän viihtyisässä työympäristössä, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi kasvavassa yrityksessämme. Toimipaikkasi sijaitsee Mikkelin käyttökeskuksessa, jossa toiminta pyörii 24/7. 

Tätä me odotamme. Työ edellyttää rauhallista ja varmaa työskentelyotetta, maltillista ja systemaattista toimintaa sekä kykyä vuorotyöhön. Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa, ja erityisesti arvostamme aiempaa työkokemusta sähkön- tai energianjakelutehtävistä. 


Annamme mielellämme lisätietoja. Enervan toimitusjohtaja Harri Nummenpään tavoitat 18.1. klo 12–13 p. 0400 920 397. Lisätietoja antaa myös Psyconin konsultti Laura Nissilä p. 020 710 1271, parhaiten tavoitettavissa 21.1. klo 9–10. Hakemuksen tehtävään voit jättää 25.1. mennessä.


Hakuaika alkaa: 05.01.2021 09:00Hakuaika päättyy: 25.01.2021 23:59
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Pidäthän auki vain yhtä lomaketta, kun täytät hakemusta!
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Sähköpostiosoite *
Ole hyvä ja käytä kansainvälistä numeroformaattia, joka alkaa 0 tai + etumerkillä
Matkapuhelin *
Puhelin muu
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa *
Linkki LinkedIn -profiiliin
Avoimet kysymykset
Miksi olet kiinnostunut haettavasta tehtävästä?
(Korkeintaan 1500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Mitä osaamista ja vahvuuksia sinulla on haettavaan tehtävään?
(Korkeintaan 1500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Mitä odotuksia sinulla on tehtävää kohtaan?
(Korkeintaan 1500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Muuta
Palkkatoivomus
Mistä kuulit tästä työpaikasta
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä tähän CV